Meteen naar de content

Snelle verzending|Achteraf betalen| In3 betalen

VIP dag

Zie je op het gebied van kleding door de bomen het bos niet meer? Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt, die de juiste kledingstukken voor je uit de rekken pakt en die jou een eerlijk en objectief advies geeft? Of zoek je iemand die voor jou shopt?

Dan is onze VIP DAG echt iets voor jou!

Deze dag draait om jou; tijdens ons kennismakingsgesprek brengen we samen jouw wensen en behoeften in kaart en stellen we het programma voor de dag vast. Hierbij kun je oa kiezen uit (een combinatie van) de volgende mogelijkheden :

  • Garderobe-check; bij de garderobe-check als onderdeel van de VIP dag kijken we kort naar jouw huidige garderobe; wat heb je in jouw kast hangen, wat mis je, welke stukken zou je wel willen dragen maar je weet niet waarmee. Deze garderobe-check vindt uiteraard bij jou thuis plaats.
  • Kledingstijl- en kleuradvies; tijdens deze sessie ontdek je welke stijlen je het beste kunt dragen en met welke outfits je jouw sterke punten kunt accentueren. Daarnaast krijg je inzicht in het gebruik van kleuren; welke kleuren werken wel voor jou en welke niet.
  • Personal shoppen; je komt gezellig naar de winkel om jouw garderobe aan te vullen / uit te breiden. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw budget. Tijdens het shoppen zoek ik kleding voor je uit, laat ik je zien wat je met kleur en stijl kunt doen en geef ik je handige tips en adviezen waar je een volgende keer zelf goed mee uit de voeten kunt.
  • Uitbesteden; als je geen zin/tijd hebt om te komen, kan ik ook kleding voor je meenemen. De uitgezochte kleding neem ik op de VIP dag mee zodat je deze thuis in alle rust kunt passen. Je hebt geen aankoopverplichting en betaalt uiteraard alleen voor de kleding die je houdt.

Uiteraard is deze gezellige en leerzame VIP-dag ook met meerdere personen te boeken.

Gezien op Instagram #dcrotterdam