Meteen naar de content

Snelle verzending|Achteraf betalen| In3 betalen

Moda Italia

Italiaanse kleding is al tijden een hele grote trend. Door de eeuwen heen zijn wij Nederlanders veel te weten gekomen over de Italianen. Eén ding is zeker: Italiaanse fabrieken maken kleding van hoogwaardige kwaliteit. Italiaanse vrouwen staan bovendien bekend om hun vrouwelijkheid en unieke stijl. Weinig dames gaan daar zonder make-up en mooie kleding de deur uit.

De Italiaanse kleding uit onze boetiek is van hoge kwaliteit, tijdloos en gaat jarenlang mee. Anders dan confectiekleding haalt u een pak of jurk van ons over 10 jaar nog steeds met een goed gevoel uit de kast. Niemand kijkt ervan op dat u iets draagt wat u al jaren geleden hebt gekocht.

Wat maakt het verschil met kleding uit confectiewinkels? De stoffen zijn van zacht maar stevig kasjmier, zijde, katoen en viscose. Van elk kledingstuk vindt u in onze winkel slechts enkele items. Wij verkiezen liever kwaliteit boven kwantiteit. Dat verschil merkt u zeker in de levensduur van het kledingstuk.

Vrouwen prefereren diverse stijlen en hebben verschillende maten. Dit weerspiegelt zich in de Italiaanse kleding die te verkrijgen zijn bij Donna Colori. Bij ons in de winkel of online shop vindt u kleding voor overdag. Denk aan leren broeken, spijkerjasjes en warme truien van Italiaans cashmere.

Ook de vrouwen die naar kantoor gaan slagen altijd bij ons in de winkel. De zijden blouses, Italiaanse dames pakken en leren tassen vallen goed in de smaak bij de carrièrevrouw die graag mooi gekleed gaat. Wij laten u zien dat casual smart heel mooi kan zijn.

Gezien op Instagram #dcrotterdam