Passer au contenu

Snelle verzending|Achteraf betalen| In3 betalen

Garderobe check

Je kast zomaar vullen met kleding en accessoires waarvan je er al heel veel hebt? Altijd weer met dezelfde aankopen thuis komen? Je 5e en nagenoeg dezelfde jeans uitpakken? Losse items gekocht waar je uiteindelijk toch niks mee kunt? Uitpuilende kasten en voor je gevoel toch niks om aan te trekken?

Detox je kast voordat je opnieuw gaat shoppen. Ik help je daar graag bij.

De grootte van de inhoud van je kast zegt niks over de variatiemogelijkheden aan Style. Het gaat om de combinaties die je kunt maken met de juiste kledingitems en de kunst om dit creatief te kunnen combineren. Het goed kunnen mengen van de seizoenen door elkaar heen. Ook is het belangrijk dat zakelijke en privé outfits gemixt kunnen worden, zowel klassiek als sportief.
Met mijn handige tips en tools ben je daarna zelf in staat om de juiste combinaties voor verschillende gelegenheden te maken. Ik vertel je alles over materiaalkeuze van je kleding, kleuren en printcombinaties, de juiste verhoudingen van de boven- en onderstukken. Welke schoenen en accessoires draag je waar bij? Resultaat: Overzicht en inzicht, leuke sets, geen mis aankopen meer. Alles wordt weer draagbaar. Meer combinaties met minder uitgaven. Wie wil dit nu niet?
“Je kledingcreativiteit begint op de plank van je eigen kast.”

Gezien op Instagram #dcrotterdam