Meteen naar de content

Snelle verzending|Achteraf betalen| In3 betalen

Jhenit Milano

Jhenit


Jhenit is een project geboren uit de creatieve geest van een volledig vrouwelijk team, zeer gewenst door AM Style Srl, dat al meer dan een decennium collecties creëert op basis van Made in Italy en de verbetering van vrouwelijke rondingen.

Het primaire doel van Jhenit is om zijn consumenten een stijl aan te bieden die altijd eigentijds is, in lijn met de trends van het moment, maar bovenal de protagonist wil zijn van de garderobe van een verleidelijke en dynamische vrouw, die niet bang is voor haar rondingen maar wil ze versterken en doet dat dankzij casual outfits voor elke dag en meer verfijnde en glamoureuze looks voor "belangrijke" momenten.

De collecties worden een oneindige reis in constant evenwicht tussen mogelijke werelden die in perfecte harmonie met de omgeving naast elkaar bestaan. Het uitgangspunt is de verheerlijking van vrouwelijke schoonheid, die een heel specifieke oorsprong heeft: de mooiste bochten van de mediterrane cultuur.

Met aandacht voor de evolutie van het modesysteem en van het dagelijks leven, stelt Jhenit een nieuwe taal voor die spreekt door kleuren, texturen en vormen en daarmee de mal doorbreekt.

Jhenit gelooft in vrouwen en schoonheid en weet dromen waar te maken.

Gezien op Instagram #dcrotterdam