Passer au contenu

Snelle verzending|Achteraf betalen| In3 betalen

Verzend & Retourbeleid

Verzend- & Retourbeleid

Versturen

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. - PostNL pakket op werkdagen vóór 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden. *Geen bezorging op zondag

- Brievenbuspost besteld op werkdagen vóór 15:00 uur wordt dezelfde dag verzonden.
*Geen bezorging op zondag en maandag

Zodra je pakket ons verlaat, ontvang je hierover een mail. Heb je daarnaast de keuze gemaakt voor een pakket met track & trace code? Dan kun je via deze weg jouw pakket volgen tot aan ontvangst.

*let op! tijdens acties & sale kan de verzending langer duren.

Verzendkosten

Wanneer je een bestelling boven de 75,00 plaatst betaal je geen verzendkosten (met uitzondering sale items) op de goedkoopst mogelijke verzendmethode. Plaats je een bestelling van onder de 75,00 euro? Dan kun je kiezen uit verschillende verzendopties. Wij bieden de volgende opties aan:

- Brievenbuspakket Track&Trace 3,95 - PostNL pakket 5,95
- Ophalen in de winkel is gratis

Bestellingen buiten Nederland, Belgie of Duitsland
De verzendkosten voor een bestemming buiten Nederland kunnen afwijken en verschillen per locatie. Neem contact met ons op voor informatie.

Verzendopties

PostNL brievenbuspakket Plus
Met de 'brievenbuspakket plus' optie wordt je pakket op dezelfde manier verstuurd als een gewoon brievenbuspakketje, echter ontvang je nu wél een track & trace code. Hiermee kun je jouw brievenbuspakketje volgen tot het moment van leveren.

PostNL pakket
Wanneer je in de checkout kiest voor de verzendmethode 'PostNL pakket' wordt je pakket afgeleverd door een bezorger van PostNL. Bij deze verzendmethode ontvang je ook een track & trace code, waarmee jij jouw pakketje kunt volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering. Deze track & trace code ontvang je van ons vanaf het moment dat het pakketje ons magazijn verlaat.

PostNL Pick up point
Ben je niet veel thuis? Laat dan je pakketje bezorgen bij een PostNL-locatie in de buurt. Je kunt zelf bepalen welke locatie bij jou in de buurt je voorkeur heeft door in

de checkout onder 'verzendmethodes' op 'ophalen' te klikken. Vervolgens klik je de locatie aan naar keuze en kun je ook meteen zien wanneer je pakketje verwacht wordt.

Ophalen in de winkel
Je bestelling liever ophalen in de winkel dat kan ook natuurlijk. Uiteraard is deze optie gratis. Heeft dit je voorkeur kies dan in de checkout onder 'verzendmethodes' op ophalen in de winkel.

Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen. Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Retourzendingen zijn voor eigen rekening of breng je pakketje terug naar de winkel.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

Breng jij je pakket terug naar de winkel dan zal je betaling online verwerkt worden en de terugbetaling gaat op dezelfde manier waarmee je betaalt heb.

Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels worden teruggestuurd of gebracht. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Geen garantie op pailletten en steentjes op kleding, schoenen en accessoires. 

Let op! Al onze artikelen zijn beveiligd met een label, als deze label is verwijderd kan u het artikel niet meer retourneren!

Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.

Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met shop@donnacolori.nl vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat.

Voordat u iets wilt retourneren stuur ons dan een mail. Als wij op de hoogte zijn kunt u de ongedragen artikelen met aangehecht kaartje en label retourneren naar:

Donna Colori

Korte Lijnbaan 18A

3012 ED Rotterdam

Gezien op Instagram #dcrotterdam