Passer au contenu

Snelle verzending|Achteraf betalen| In3 betalen

Over ons

We kennen allemaal de vrouwen die vol zelfvertrouwen een ruimte binnenstappen. Ze zijn niet altijd de knapste, de slankste of de slimste, ze zijn niet arrogant en iedereen vindt ze aardig.

Bij Donna Colori draait het om u.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de beste versie van zichzelf is. Je fijn en comfortabel voelen zorgt ervoor dat je in je kracht staat.

Wij werken vanuit passie voor mode en design, met in gedachten altijd de wensen van u. Wij zijn geen groot en commercieel bedrijf. Met kwalitatief goede items en snel wisselende collecties willen we vooroplopen. Wij hebben een allergie tegen de hokjes mentaliteit. Of je nou jong, oud, dik of dun bent. Het gaat erom hoe jij je voelt en hoe jij je wilt voelen.

Wij zitten niet vast aan 1 mode merk, maar kijken naar de laatste trend op mode gebied. Onze voorkeur gaat uit naar de casual chic look. Het is een combinatie tussen klassiek en trendy. Dat heeft als voordeel dat je er altijd netjes uitziet, maar nooit overdressed.

Innovatie staat centraal, niet alleen in producten maar ook in onze manier van werken. Hiermee zorgen we voor een geheel nieuwe kijk en aanpak.

Gezien op Instagram #dcrotterdam