Passer au contenu

Snelle verzending|Achteraf betalen| In3 betalen

Nenette

HET MERK


kleedt een vrouw van 30 tot 50 jaar oud, kosmopolitisch en die de dynamische en sprankelende omgeving weet te waarderen. Ze is een sterke en charismatische vrouw, een professional die haar onafhankelijkheid liefheeft en bevestigt, vooral op het werk, en die haar vrouwelijkheid nooit opgeeft. Ze is nieuwsgierig en aandachtig voor de realiteit die haar omringt, sterker nog, ze houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Ze is gepassioneerd door moderne kunst en design, mode en interieur. Ze houdt van mode, maar is er geen slachtoffer van, ze is een modevolger die in haar vrije tijd de nieuwste tijdschriften doorbladert en naar de modeshows kijkt. Haar garderobe wordt altijd vernieuwd, maar met oog voor bruikbaarheid, kwaliteit en het thema duurzaamheid. Hij zorgt voor zichzelf en zijn imago, ze houdt ervan om kledingstukken te combineren en te experimenteren met nieuwe looks die haar persoonlijkheid het beste tot uitdrukking kunnen brengen die opvalt, maar zonder overdreven te zijn.

Haar kleding voor vandaag is altijd vrouwelijk en verfijnd, haar oog rust in feite op de details die nooit aan het toeval worden overgelaten: knopen, biezen, voeringen, accessoires verrijken elk kledingstuk en maken het uniek. Maar het is bij speciale gelegenheden, zoals cocktails, vernissages of ceremonies waarin het zijn elegantie het beste tot uitdrukking brengt. Ze voelt zich aangetrokken tot kostbare materialen en details, zoals borduursels, kristallen, pailletten, lurex: elementen die ze waardeert in lange jurken met een uitgesproken maar nooit overdreven halslijn, maar ook in kortere, die ze weet te bagatelliseren met leren jacks of blazers met een eigentijdse snit. Jurken die gedurfder en glamoureuzer worden voor de feestavond.

Eindelijk is ze een vrouw die kleur nooit opgeeft. Haar garderobe, zowel voor het zomer- als het winterseizoen, valt altijd op door de heldere nuances, de levendige en verfijnde prints om op elk moment van de dag een verfijnde en nooit banale vrouwelijkheid uit te drukken.

Gezien op Instagram #dcrotterdam